Unió Musical d'Algimia

Actualitat

LA UMA participa a la Campanya Excelent Música de Banda 2023

L'Unió Musical dAlgímia va oferir un concert a l'auditori el passat diumenge 2 de juliol dins la campanya de subvencions ‘Excel·lent: Música de banda’, promoguda per el área de cultura de la Diputació de Valencia amb l'objetiu de repartir subvencions a las societats musicals de la provincia.

El próxim 7 d'octubre la nostra banda viatjarà a Tafalla (Navarra) on oferirà un concert al Centre Cultural Tafalla Kulturgunea. En aquest concert de la Unió Musical d'Algímia, el públic podrà gaudir d'un repertori d'obres seleccionat per a mostrar tota la tradició musical valenciana i acostar a l'espectador a com les bandes de música valencianes inunden els carrers d'art i màgia.

Aquest concert s'encuadra tambè, dins la campanya ‘Excel·lent: música de banda’, promoguda per el área de Cultura de la Diputació de València que permet als guanyadors de les diferents seccions del certamen provincial de l'any anterior realitzar un concert fora de la Comunitat Valenciana.

La Diputació explica que les agrupacions musicals realitzen una important tasca cultural i social, siguent vehícul de transmisió i conservació de la música: «un dels elements que de manera més clara form part de la nostra cultura».

Aquesta convocatòria contempla diferents apartats de subvenció dels que la Unió Musical d'Algímia es beneficiària. A més de pels concerts, la UMA tambè rebrà una subvencio destinada a l’adquisició i reposició d’instrumental



Subvenció Excelent 2023

Subvenció Excelent 2023


© Copyright 2017 · Unió Musical d'Algímia · info@umalgimia.com · www.umalgimia.com